Saturday, December 31, 2011

FREE HOLIDAY CONTEST


Salam Bahagia,

Lately nie agak malas nak join kontest, disebabkan hadiah yang Nurin nak bagi sangat mabales, tak sanggup rasanya nak lepaskan peluang. Last minute ni aku join, korang yang nak join pun sempat lagi, Klik banner ok!


Goodbye 2011, 

If it didn’t Bring me Joy,
Just Leave it Behind.
Let’s Ring in the New Year
With Good Things in Mind.
Let Every Bad Memory Go
That Brought Heartache and Pain.


Welcome 2012,

And let’s Turn a New Leaf
With the Smell of New Rain
Stay in Swiss Garden Resort & Spa
The Sweetest memory in Kuantan
Hoping that Free Holiday Contest
Will Bring me Hope and Cheer


Sebenarnya tahun 2011 banyak meninggalkan kenangan yang kurang manis buat aku sekeluarga. Pelbagai onak ranjau kami tempuhi hingga sepanjang tahun langsung tak berkesempatan memanjakan diri untuk cuti-cuti Malaysia. Manalah tahu penginapan di Swiss Garden Resort & Spa Kuantan bakal membuka lembaran kegembiraan percutian aku sekeluarga untuk tahun 2012. Lagipun Mac adalah birthday en suami dan my chuby son Aiman. Ini mungkin akan jadi hadiah paling bermakna untuk dua insan yang paling aku sayang

Jom berangan dulu!hehe..

Kuantan, here we'll come..
Aiyo sangat teruja, sure aku melompat terkinja!
Si chubby boleh praktik skill berkubang kat sini!
Hope ada rezeki..
Landing Time!


Nurin cantik penuh pesona,
Tak ubah seperti puteri raja,
Ada rezeki tak kemana
Kalau tak ada redha ja!

hahaha...Bye!


1 comment:

husnazahidi said...

gudluck!!

btw rjin x nak join segmen..sbbnya p.kutu di tag..=)

http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/01/segmen-siapakah-nama-saya.html